به طبع اعتماد به نفس در هر فردی نقش کلیدی و اساسی زندگی آن شخص می باشد. عوامل زیادی بر شکل گیری اعتماد به نفس موثر می باشد لبخند نیز از دسته عواملی است که سبب پیداش اعتماد به نفس و همچنین افزایش آن می گردد. اما اشخاصی که دارای دندان های نامرتب و بهم ریخته و یا از هم فاصله گرفته و جدا هستند و یا زیبایی ظاهری و سفیدی خود را از دست داده اند برای جبران این کمبود و کاستی باید چه اقدامی انجام دهند؟ یکی از روش های برطرف کردن این مشکل روکش دندان ها می باشد که از نظر پزشکی و تخصصی نیازمند مراقبت و شرایط خاص می باشد اما دقیقا این روش درمانی برای چه افرادی مناسب می باشد؟
روکش دندان بیشتر برای دندان هایی مناسب می باشد که دیواره هایشان دچار شکستگی و یا حجم قابل توجهی از ساختار آن ها به دلیل پوسیدگی از بین رفته باشد؛ از طرفی دندان هایی که به دلیل عصب کشی و یا نازک شدن جداره، احتمال شکستن آن ها وجود داشته باشد، با روکش هایی به شکل دندان (روکش دندان) قابل ترمیم و بازسازی می باشند.
افرادی که دارای تغذیه نامناسب هستند و بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت نمی کنند میتواند دندان های آن ها دچار تخریب بر اثر پوسیدگی دندان نماید و وارد آوردن ضربه نیز ممکن است دندان را دچار شکستگی کند. چنین تخریبی اگر حجم عمدهای از دندان را در بر بگیرد، ساختار باقی مانده دندان نیازمند تقویت بوسیله روکش است. با توجه به انواع این روش که در ادامه بیشتر به آن ها خواهیم پرداخت، قیمت روکش دندان نیز متفاوت می شود و با توجه به کیفیت هر نوع از این روش ها به طبع قیمت نیز بالا و پایین می شود.
انواع روکش های دندان
مدل های متنوع و مختلفی برای انجام روکش های دندان می باشد که بر قیمت و ظاهر آن ها تاثیر گذار می باشد به طور کلی سه دسته مدل برای روکش دندان در دندان پزشکی ها انجام می شود که به شرح زیر می باشد:
- روکش دندان تمام سرامیکی
- روکش دندان سرامیکی فلزی
- روکش دندان تمام فلزی