دنیای دانستنی

دانستنی برای افزایش اطلاعات عمومی

دنیای دانستنی

دانستنی برای افزایش اطلاعات عمومی

۳ مطلب در خرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اولین و شایع ترین علت ایجاد عفونت های دهان و دندان ها، قطعا رغایت نکردن بهداشت و تجمع باکتری در دهان می باشد، اما به طور کلی این تنها علت شکل گیری این عفونت ها در دهان و دندان نمی باشد و بسیاری از دلایل می تواند باعث ایجاد این عفونت ها بشود به همین علت در ادامه به بررسی انواع عفونت های دهان و دندان در کنار دلایل ایجاد عفونت دهان و دندان پرداخته ایم.

سایر علت های ایجاد عفونت لثه، دهان و دندان

تجمع باکتری ها و پلاک ها در خط لثه ها به راحتی می تواند عفونت های لثه را ایجاد نماید. بنابراین عدم رعایت بهداشت دهان و دندان اولین عامل بروز بیماری های لثه و عفونت ها می باشد. طبق آمار سیگار کشیدن مهم ترین عامل برای برای ایجاد این نوع از بیماری ها می باشد. اما سایر عوامل ایجاد کننده عفونت در دهان و دندان به عبارت زیر می باشد:

  • قند خون و دیابت
  • ژنتیک فردی
  • نقص سیستم ایمنی
  • بیماری های فشار خون
  • دندان های نا منظم
  • خانم ها به سبب بارداری و تغییرات هورمونی
  • استفاده از برخی دارو ها

از کجا متوجه شویم که دچار عفونت در ناحیه های مختلف لثه، دهان و دندان شده ایم؟

با توجه به تفاوت های شخصی ممکن است علائم کلی در بین افراد نیز متفاوت باشد اما به طور کلی علائم رایجی که در بین افراد مشاهده شده است عبارتند از:

  • لق شدن دندان ها
  • جویدن غذا همراه با درد
  • خونریزی در حین مسواک
  • بوی بد دهان
  • شکل ظاهری لثه ها
  • ترشح های چرکین
  • درد در ناحیه لثه ها
  • آبسه

برای درمان به چه کلینیکی می توانیم مراجعه کنیم؟

یکی از کلینیک های تخصصی و معتبر با دارا بودن دو شعبه در تهران واقع در نیاوران و همچنین دندان پزشکی اسلامشهر واقع در باغ فیض، کلینیک دندان پزشکی دکتر شیدا می باشد که با چندین دهه فعالیت در زمینه زیبایی و همچنین درمانی دندان ها، و با گرد هم آوردن متخصصین این زمینه توانسته به یکی از بهترین مراکز دندان پپزشکی تبدیل شود.

  • شمیم شه منش
  • ۰
  • ۰

یکی از ماده های مورد استفاده در صنایع مختلف که از ویتامین C با یک ترکیب شیمیایی متشکل از اتم های کربن، هیدروژن، اکسیژن و سدیم تشکیل شده است، ماده ی سدیم اسکوربات می باشد. این ماده که از مواد مغذی ضروری برای بدن به شمار می رود در انواع مختلفی از میوه ها، مرکبات و سبزیجات به طور طبیعی یافت می شود. شکل ظاهری این ماده به شکل جامد سفید رنگ بلوری یا پودری است. البته باید گفت که شکل خالص ویتامین C اسید اسکوربیک می باشد و سدیم اسکوربات در واقع نمک سدیم این ماده است. بنابراین این ماده شکل غیر اسیدی ویتامین C محسوب می شود. در ادامه به فواید سدیم اسکوربات بیشتر خواهیم پرداخت.

به طور کلی مانند هر ماده ی دیگری ماده ی سدیم اسکوربات ها از فواید مختلفی برخوردار هستند که یکی از مهمترین مزیت های آن مربوط به خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده می باشد. این ماده به دلیل برخورداری از این ویژگی موجب جلوگیری از بروز آسیب به سیستم ایمنی بدن می شود. ویتامین C علاوه بر این برای حفظ سلامت دندان ها، استخوان ها، غضروف ها، رگ های خونی و همینطور حفظ سلامت پوست ضروری می باشد. این ماده باعث تشکیل کلاژن بر سطح پوست شده و به افزایش جذب آهن در بدن نیز کمک می کند. مهار رادیکال های آزاد تولید شده در فرآیند متابولیسم بدن نیز یکی دیگر از مزایا و خاصیت های این ماده به شمار می رود.

اوا شیمی صبا

برای خرید انواع ماده های اولیه که در صنایعی مثل صنایع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند می توانید با مراجعه به سایت آوا شیمی صبا از دریافت نمونه نیز برخوردار شده و این محموعه با چندین دهه فعالیت در این زمینه ضمانت تمامیه محصولات خود را برای شما دارد.

  • شمیم شه منش
  • ۰
  • ۰

یکی از حجم دهنده هایی که در صنایع مختلف مورد مصرف قرار می گیرند اروزیل 200 ها می باشند که دارای ظاهری سفید و البته یا ساختار و وزنی بسار سبک هستند این ماده ی سفید رنگ به عنوان یکی از افزودنی های پرکاربرد و پرمصرف در صنایع مختلف می باشد. این ماده ی افزودنی محبوب با نام تجاری فوم سیلیکا شناخته شده است. این دو نام به یک محصول واحد اشاره دارند که در بسته بندی های ده کیلوگرمی و با تاریخ های انقضای دو ساله به بازار عرضه می شود. در ادامه به شرح کاربردهای مختلف این افزودنی صنعتی خواهیم پرداخت. همانطور که بالاتر نیز اشاره کردیم این ماده در صنایع مختلف کاربرد های مخصوص به خود را دارا می باشد به نظر شما کاربرد اروزیل 200 چیست؟

کاربرد های متنوع اروزیل 200 در صنایع مختلف

اروزیل ٢٠٠ در صنایع غذایی نیز مورد استفاده گسترده ای قرار گرفته است. از این ماده می توان به جهت یکدست و یکنواخت شدن محصولات غذایی و همچنین ثبات کیفیت آن ها استفاده کرد. دیگر کاربرد این ماده در صنایع غذایی حفظ رنگ محصولات می باشد. به طور کلی پودرهایی نظیر پودر تخم مرغ، پودر شیر، ادویه ها، شکر، نمک و در حالت خام آماده استفاده در فرآیند تولید محصولات غذایی نیستند. برای اینکه این پودرها ویژگی های مناسب جهت به کار گرفته شدن در سطح تولید صنعتی را پیدا کنند نیاز دارند که ابتدا افزودنی هایی نظیر اروزیل ٢٠٠ به ترکیبشان اضافه شود. اگر شما نیز در یکی از صنایع غذاسازی، آرایشی و بهداشتی و دیگر صنایع استفاده کننده از این ماده می باشد می توانید برای خرید اروزیل 200 به سایت آوا شیمی صبا مراجعه کرده و به راحتی این ماده ی پرکاربرد را خریداری کنید. این مجموعه با ارسال و ارائه نمونه های رایگان در پی کسب رضایت بیشتر همراهان خود بوده دارای چندین دهه فعالیت در این زمینه می باشد.

  • شمیم شه منش